SZAKMAI FELÜGYELET


Az InfoShow szakmai felügyeletét a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége látja el. Az előadásokat bemutatásuk előtt egy szakmai zsűri véleményezi, melynek tagjai:

Dr. Fodor István, Horogh Gyula, Dr. Novothny Ferenc, Dr. Szedenik Norbert, Arató Csaba, Dr. Hatibovic Alen

 

Szilágyi István, a rendezvény ötlegazdája

Villamos mérnöki és közgazdász végzettséggel rendelkezik. A Kandón 1976-ban végzett, közgazdász diplomát 1987-ben szerzett. Első munkahelye a Budapesti Erőmű volt, majd 5 éven át a Paksi Atomerőmű üzembe helyezői mérnökcsapatában dolgozott. Ezután az MVMT-be került és a cég 1992-es részvénytársasággá átalakulásáig az erőművi villamos osztály tagja , később villamos osztályvezetője volt. Ezután saját cégében a WAGO magyarországi megismertetését, bevezetését segítette és cége elnyerte a WAGO magyarországi képviselője megbízást. 2006-ban alakult meg a WAGO Hungária Kft, melynek nyugdíjba vonulásáig ügyvezetője volt.

Az INFOSHOW program első évada az ő ötlete nyomán 2010-ben indult és immár 10 éve a rendezvény szakmai, szervezési feladatain túl a levezető elnökként segíti a munkát.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület - 120 éve a szakma szolgálatában

Egyesületünk közel 5000 főt számláló tagsága területi és szakmai elv szerint rendeződik. Országszerte 51 területi, üzemi és 20 önálló szakmai szervezet gondoskodik az aktív egyesületi élet feltételeiről. Az egyesület szervezeteiben a hazai szakma kiválóságai tevékenykednek. Ennek köszönhetően kiemelkedő tudás halmozódott fel, amelyre támaszkodva az Egyesület nyitott szakmai kihívásokra, az elektrotechnikai iparban jelentkező feladatokkal kapcsolatban vélemény formálásra.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület aktív kapcsolattartással semleges platformot kínál az elektrotechnikai ipar jogi- és természetes szereplői részére, ahol a legfontosabb kérdések egyeztetése megtörténhet. Az Egyesület fontos célkitűzése, hogy komplex szemlélettel motiválja a szereplőket, hogy szakmai kérdéseket feldolgozzon.

EMOSZ - Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége

https://emosz.hu

 

 

 

 MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 30 490 8804
ANTAL@MEE.HU

SimplePay vásárlói tájékoztató