Jelentkezés
JELENTKEZÉS


Kérjük, érvényes email címet adjon meg, mivel ide küldjük a visszaigazolást, valamint a fizetésről szóló számlát / nyugtát.
A jelentkezés beküldésével létrejön egy profil, amelybe az email címével és az itt megadott jelszóval tud belépni.
Helyszín és időpont*
Konzultációs lehetőségA kiállító cégek közül opcionálisan választhat 2-t, akikkel konzultációt biztosítunk.
A Workshop keretében lehetőség van az előadással kapcsolatos kérdések megbeszélésére, azaz a nem norma szerinti villámvédelemben a túlfeszültség-védelem kialakításának módjai témában. Különböző rendeltetésű építmények esetében megbeszéljük, hogy 2001 óta létesült építmények esetében milyen szabványi követelmények vannak. Beszélünk arról, hogy az építmények beltartalma milyen változáson ment keresztül az elmúlt évtizedekben. Beszélünk a karbantartás és felújítás fogalmakról a villamos installáció vonatkozásában, és a fogalmakhoz tartozó követelményekről. A Workshop-on beszélünk a túlfeszültség-védelemben az energetikai koordináció biztosításának szükségességéről, és az energetikai koordinációt biztosító lehetséges megoldásokról.

Bemutatásra kerül a DEHN legújabb fejlesztésű, 2022 őszén bevezetésre kerülő néhány túlfeszültség-védelmi terméke, amelyekkel a többlépcsős túlfeszültség-védelem és az energetikai koordináció megvalósítható mind az energiaátviteli, mind pedig a jelátviteli rendszerekben.
A fogyasztásmérő szekrények 2021 őszén történt megváltozása sok kérdést vet föl és sok terület kapcsán felhívja a figyelmet arra, hogy a tervezői, kivitelezői munkát végzők ismeretei egyes területeken még fejlesztésre, vagy legalább az ismeretek felelevenítésére szorulnak.  ​​​​​​​Egyik ilyen terület a berendezésgyártás területe.  Ki mit szerelhet össze? Kinek mi a feladata? Ki miért felel? Megannyi kérdés, ami naponta elhangzik felénk a szakma művelőitől.  Az MSZ EN 61439 szabványsorozat a Kisfeszültségű kapcsoló- és vezérlőberendezések létesítésének előírásait tartalmazó szabványsorozat, ami a 2012-ben történt életbe lépésével alapos változásokat hozott a berendezésgyártás területén..  A 2022-23-as évadban előadásunk összeköti a fogyasztásmérés és a berendezésgyártás témáját.  Előadásunkban sorra vesszük a kérdéskör fő sarokpontjait, az MSZ 447 szabvány kapcsán kitérünk a tervezés, méretezés, melegedési méretezés és kialakít fő szabályaira, érintjük az egyedi zárás, valamint részletesebben foglalkozunk a darabvizsgálat elvégzésének lépéseivel és a kész berendezéssel kapcsolatos felelősség határainak tisztázásával.  A WORKSHOP ideje alatt az ez iránt érdeklődő kollégáknak bemutatjuk az ENYGUIDE konfiguráló programunkat, amely első sorban a berendezésgyártó kollégák munkáját segíti, többek között a melegedési ellenőrzésére i számítások elvégzésével. 


Részvételi csomag*


Fizetési mód


Számlázási adatok
MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
ANTAL@MEE.HU

SimplePay vásárlói tájékoztató