Főoldal

ORSZÁGOS ROADSHOW VILLANYSZERELŐK SZÁMÁRA

 

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

KÖVETKEZŐ IDŐPONTZalaegerszeg - Ápr. 13.Apáczai Csere János Műv. Kp.
8900 Zalaegerszeg, Apáczai tér 5.

 

INFOSHOW ÚJ ÉVAD - ÚJ TRENDEK

2022. október elején indul útjára a programsorozat 12. évada.

A tavalyi eseménysorozatot követő felmérésünk alapján, a résztvevők javaslatait figyelembe véve a kilenc helyszínhez most két újat is - Tiszaújváros és Bükfürdő – felvettünk a palettára. A menetrenden is változtattunk annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban használjuk ki a rendelkezésre álló időt és a résztvevők is könnyebben tervezhessék napjukat. Az egész napos rendezvény továbbra is 9.00 órakor kezdődik, de 15.00 órakorvéget fog érni.

Az általános gazdasági helyzet és infláció miatt idéntől a részvételt díjfizetéshez vagyunk kénytelenek kötni.
Az elérhető csomagok:

Látogatói jegy: 1 000 Ft + ÁFA
Tartalma: a rendezvényen elhangzó előadásokon és workshopokon való részvétel + előadások online elérése

Kávészünet jegy: 2 500 Ft + ÁFA
Tartalma: látogatói jegy + kávé és aprósütemény fogyasztása + előadások online elérése

Teljes jegy: 6 000 Ft + ÁFA
Tartalma: látogató jegy + kávészünet jegy + ebéd fogyasztása + előadások online elérése

Minden jegy tartalmazza az előadások online elérését!

 

A szakmai program összeállításánál elsősorban az aktuális szabványváltozásokat, illetve a piacon tapasztalható változásokat vettük figyelembe.

A korábbiaknál több időt biztosítunk a személyes konzultációkra, ezért minden második előadást követően workshopnak szánt szüneteket iktatunk be.

A szünetekben frissítőt és kávét szolgálunk fel. Már az online regisztráció során lehetőséget biztosítunk annak kiválasztására, hogy mely két céggel szeretne a résztvevő személyes konzultációt, az első két szünet alkalmával. Kérjük a tisztelt Jelentkezőket, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel már a jelentkezéskor! A többi szünet alatt mindenki szabadon választhatja ki a konzultációs partnert.

Az előadások és a workshop/kiállítás egymástól elválasztott, külön térben zajlik majd, így amennyiben a résztvevő egy adott előadás ideje alatt inkább valamelyik cég kiállításán szeretne hosszabb eszmecserét folytatni, ezt megteheti az előadások zavarása nélkül.

Újdonság, hogy az ebédszünetben minden regisztrált résztvevő számára biztosítunk étkezést.

Az előadások és kiállítások témáiról röviden: Az elmúlt évadban nagy sikert arattak azok az előadások, amelyek megtörtént esetek kapcsán a szerelők felelősségéről szóltak. Ebben az évadban ugyancsak valóságos példákon, gyakorló villanyszerelők tapasztalatain keresztül mutatjuk be a leggyakrabban előforduló tervezési-, kivitelezési hibákat, amelyek biztonságos szerelésnél nem fordulhatnak elő. A való életből vett példákon keresztül körbejárjuk a kisvállalkozások pénzügyi menedzselésének és a szerződéskötések buktatóit is.

További előadások szólnak majd a mérőcsoportok biztonságos kialakításáról, az energia- és költséghatékony világítás szabályozás témájáról, az okos otthon kábelezéséről és automatizálásáról egyszerű megoldásokkal, az épületautomatizálás szerepéről az épületenergetikában, a nem norma szerinti villámvédelemről, és a villámvédelmi földelések kialításának aktuális kérdéseiről.

Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a számra legizgalmasabb témákat és találkozunk az InfoShow valamelyik helyszínén!

 

 

 

ELŐADÁS

A független szakemberek és céges előadók a Biztonság – Korszerű, piacvezető megoldásokkal, a villamos energia biztonságos és hatékony alkalmazása, felhasználás bemutatásán túl, az ehhez kapcsolható új technológiák szerinti szerelési megoldásokról szóló előadásokkal segítik a naprakész tudás megszerzését.
A résztvevők a szakmai párbeszéd részeseként első kézből értesülhetnek a legújabb technikai, technológiai megoldásokról és trendekről.

WORKSHOP

Mi bemutatjuk, Ön rögtön kipróbálhatja a szerelési megoldást! Legyen a "Nap szerelője" és vigye haza az ezért járó értékes ajándékot!

A Workshop célja, hogy olyan megoldásokat, technológiákat mutassunk be, amelyek jól kapcsolódnak az INFOSHOW ez évi tematikájához, és ahol a fő cél az eszközökkel való tényleges gyakorlás.
 

KIÁLLÍTÁS

A kiállításon 7 állandó és 4-5 alkalmi kiállító vesz részt, akik a fő témához kapcsolódó termékeiket és megoldásaikat mutatják be. A rendezvény résztvevői számára lehetőség van a kiállítás megtekintésére biztosított időben a kiállítókkal az előadásokban elhangzottakkal kapcsolatban személyes konzultációra és közelebbről megismerni a bemutatott termékeket, megoldásokat.
 

 

Az InfoShow 2022/2023-es évadát az alábbi 9 helyszínen tervezzük megtartani
 

ETO Park Hotel****superior
9027 Győr, Nagysándor József u. 31.
Győr
Okt. 27.
Lurdy Ház
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14
Budapest
Dec. 8.
MOL Aréna Sóstó
8000 Székesfehérvár, Csikvári út 10.
Székesfehérvár
Febr. 9.
Hunguest Hotel Forrás****
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.
Szeged
Febr. 23.
Ász Rendezvényház
4032 Debrecen, Keszi u 1.
Debrecen
Márc. 9.
ELMARAD!
Bük
Márc. 23.
Apáczai Csere János Műv. Kp.
8900 Zalaegerszeg, Apáczai tér 5.
Zalaegerszeg
Ápr. 13.

Ha fontos Önnek a legújabb szakmai irányok megismerése, a biztonságos tervezés, szerelés és az energiahatékonyság, regisztráljon az InfoShow rendezvénysorozatunkra.

 MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
ANTAL@MEE.HU

SimplePay vásárlói tájékoztató