Főoldal

ORSZÁGOS ROADSHOW VILLANYSZERELŐK SZÁMÁRA

 

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.
 

A jelenlegi jogszabályok értelmében a 2021/2022. InfoShow rendezvénysorozatra a következők járványügyi szabályok vonatkoznak:
A zárt térben tartott un. egyéb rendezvényen - az ott foglalkoztatottakon kívül – továbbra is kizárólag a koronavírus ellen védett személy (valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy) vehet részt. 
Azaz a szabályok értelmében a konferencián változatlanul csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt.

Az intézkedéseket folyamatosan nyomon követjük és további jogszabályi változás esetén tájékoztatást küldünk!

 

BIZTONSÁG - KORSZERŰ, PIACVEZETŐ MEGOLDÁSOKKAL

 

A módosított és már életbe lépett Villamos Műszaki Biztonsági Szabályzat (VMBSZ) villamos felülvizsgálatot ír elő az ingatlanokra időszakosan, illetve eladáskor is. Ismerje meg a megváltozott előírásokat és az ezek teljesítéséhez alkalmas korszerű lehetőségeket.

Jelentősen megváltoztak a fogyasztásmérő szekrényekre vonatkozó előírások. Legyen naprakész az áramszolgáltatók által jóváhagyott, lehetséges megoldásokkal!

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a villámvédelmi kockázatkezelésnél, milyen túlfeszültségvédelmi technológiák közül választhat? Milyen lehet egy korszerű világítástechnikai rendszer, hogyan kapcsolódik ehhez a DALI-2 szabvány?

A workshop programok során alkalom nyílik az előadásokban bemutatott új termékek és technológiák gyakorlati megismerésére, kipróbálására.

Az előadások és a workshop közben online szakmai kvíz kitöltésével, megfejtésével a nap végén értékes nyereményekkel térhet haza a látogató.

 

ELŐADÁS

A független szakemberek és céges előadók a Biztonság – Korszerű, piacvezető megoldásokkal, a villamos energia biztonságos és hatékony alkalmazása, felhasználás bemutatásán túl, az ehhez kapcsolható új technológiák szerinti szerelési megoldásokról szóló előadásokkal segítik a naprakész tudás megszerzését.
A résztvevők a szakmai párbeszéd részeseként első kézből értesülhetnek a legújabb technikai, technológiai megoldásokról és trendekről.

WORKSHOP

Mi bemutatjuk, Ön rögtön kipróbálhatja a szerelési megoldást! Legyen a "Nap szerelője" és vigye haza az ezért járó értékes ajándékot!

A Workshop célja, hogy olyan megoldásokat, technológiákat mutassunk be, amelyek jól kapcsolódnak az INFOSHOW ez évi tematikájához, és ahol a fő cél az eszközökkel való tényleges gyakorlás.
 

KIÁLLÍTÁS

A kiállításon 7 állandó és 4-5 alkalmi kiállító vesz részt, akik a fő témához kapcsolódó termékeiket és megoldásaikat mutatják be. A rendezvény résztvevői számára lehetőség van a kiállítás megtekintésére biztosított időben a kiállítókkal az előadásokban elhangzottakkal kapcsolatban személyes konzultációra és közelebbről megismerni a bemutatott termékeket, megoldásokat.
 

 

Az InfoShow 2021/2022-es évadát az alábbi 8 helyszínen tervezzük megtartani, ahogy a járványügyi helyzet lehetővé teszi.
 

Bástya Hotel
3519 Miskolc, Miskolctapolcai út 1-3.
Miskolc
Okt. 5.
ETO Park Hotel****superior
9027 Győr, Nagysándor József u. 31.
Győr
Nov. 02.
MOL Aréna Sóstó
8000 Székesfehérvár, Csikvári út 10.
Székesfehérvár
Febr. 08.
Hunguest Hotel Forrás****
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.
Szeged
Febr. 22.
Tudásközpont
7622 Pécs, Universitas u. 2/A.
Pécs
Márc. 08.
ÁSZ Rendezvényház
4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.
Debrecen
Márc. 29.
Pannon Egyetem
8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A
Zalaegerszeg
Ápr. 12.
Apor Vilmos Katolikus Főiskola
1201 Budapest, Török Flóris u. 227.
Budapest
Ápr. 26.

Ha fontos Önnek a legújabb szakmai irányok megismerése, a biztonságos tervezés, szerelés és az energiahatékonyság, regisztráljon az InfoShow rendezvénysorozatunkra.

 MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
ANTAL@MEE.HU