Főoldal

ORSZÁGOS ROADSHOW VILLANYSZERELŐK SZÁMÁRA

 

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

 

KÖZLEMÉNY

A jelenlegi jogszabályok értelmében a 2021/2022. InfoShow rendezvénysorozatra a következők járványügyi szabályok vonatkoznak:
A zárt térben tartott un. egyéb rendezvényen - az ott foglalkoztatottakon kívül – továbbra is kizárólag a koronavírus ellen védett személy (valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy) vehet részt. 
Azaz a szabályok értelmében a konferencián változatlanul csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt.

Az intézkedéseket folyamatosan nyomon követjük és további jogszabályi változás esetén tájékoztatást küldünk!

 

BIZTONSÁG - KORSZERŰ, PIACVEZETŐ MEGOLDÁSOKKAL

 

A módosított és már életbe lépett Villamos Műszaki Biztonsági Szabályzat (VMBSZ) villamos felülvizsgálatot ír elő az ingatlanokra időszakosan, illetve eladáskor is. Ismerje meg a megváltozott előírásokat és az ezek teljesítéséhez alkalmas korszerű lehetőségeket.

Jelentősen megváltoztak a fogyasztásmérő szekrényekre vonatkozó előírások. Legyen naprakész az áramszolgáltatók által jóváhagyott, lehetséges megoldásokkal!

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a villámvédelmi kockázatkezelésnél, milyen túlfeszültségvédelmi technológiák közül választhat? Milyen lehet egy korszerű világítástechnikai rendszer, hogyan kapcsolódik ehhez a DALI-2 szabvány?

A workshop programok során alkalom nyílik az előadásokban bemutatott új termékek és technológiák gyakorlati megismerésére, kipróbálására.

Az előadások és a workshop közben online szakmai kvíz kitöltésével, megfejtésével a nap végén értékes nyereményekkel térhet haza a látogató.

 

ELŐADÁS

A független szakemberek és céges előadók a Biztonság – Korszerű, piacvezető megoldásokkal, a villamos energia biztonságos és hatékony alkalmazása, felhasználás bemutatásán túl, az ehhez kapcsolható új technológiák szerinti szerelési megoldásokról szóló előadásokkal segítik a naprakész tudás megszerzését.
A résztvevők a szakmai párbeszéd részeseként első kézből értesülhetnek a legújabb technikai, technológiai megoldásokról és trendekről.

WORKSHOP

Mi bemutatjuk, Ön rögtön kipróbálhatja a szerelési megoldást! Legyen a "Nap szerelője" és vigye haza az ezért járó értékes ajándékot!

A Workshop célja, hogy olyan megoldásokat, technológiákat mutassunk be, amelyek jól kapcsolódnak az INFOSHOW ez évi tematikájához, és ahol a fő cél az eszközökkel való tényleges gyakorlás.
 

KIÁLLÍTÁS

A kiállításon 7 állandó és 4-5 alkalmi kiállító vesz részt, akik a fő témához kapcsolódó termékeiket és megoldásaikat mutatják be. A rendezvény résztvevői számára lehetőség van a kiállítás megtekintésére biztosított időben a kiállítókkal az előadásokban elhangzottakkal kapcsolatban személyes konzultációra és közelebbről megismerni a bemutatott termékeket, megoldásokat.
 

 

Az InfoShow 2021/2022-es évadát az alábbi 8 helyszínen tervezzük megtartani, ahogy a járványügyi helyzet lehetővé teszi.
 

Bástya Hotel
3519 Miskolc, Miskolctapolcai út 1-3.
Miskolc
Okt. 5.
ETO Park Hotel****superior
9027 Győr, Nagysándor József u. 31.
Győr
Nov. 02.
Apor Vilmos Katolikus Főiskola
1201 Budapest, Török Flóris u. 227.
Budapest
Dec. 7.
MOL Aréna Sóstó
8000 Székesfehérvár, Csikvári út 10.
Székesfehérvár
Febr. 08.
Hunguest Hotel Forrás****
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.
Szeged
Febr. 22.
Tudásközpont
7622 Pécs, Universitas u. 2/A.
Pécs
Márc. 08.
ÁSZ Rendezvényház
4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.
Debrecen
Márc. 29.
Pannon Egyetem
8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A
Zalaegerszeg
Ápr. 12.

Ha fontos Önnek a legújabb szakmai irányok megismerése, a biztonságos tervezés, szerelés és az energiahatékonyság, regisztráljon az InfoShow rendezvénysorozatunkra.

 MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
ANTAL@MEE.HU