Főoldal

ORSZÁGOS ROADSHOW VILLANYSZERELŐK SZÁMÁRA

 

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.
 

 

Tájékoztató a 11. évadról, a jövőbeni tervek

 

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége szervezésében zajló Infoshow szakmai rendezvénysorozat immár 11. évada zárult április végén.

Mindenki nagy örömére a COVID járvány lecsengése nyomán, sikerült visszatérni az online térből a személyes jelenléthez.

Feltehetően a járvány miatt a résztvevők létszáma helyszínenként hullámzóan alakult, de összeségében sikeres volt a sorozat. Igaz ez az előadások szakmai színvonalára is, így a rendezvény továbbra is vonzó lehetőség a szakemberek számára az új technológiák és termékek megismerésére, illetve az aktuális szabványok, előírások rengetegében való tájékozódásra.

A résztvevők visszajelzéseit értékelve a szervezők a rendezvény szakmai előadásainak számát várhatóan növelni fogják, egyúttal több új érdekes témával is készülnek.

A bemutatott technológiák és termékek kipróbálására illetve a szakmai konzultációra szánt Workshop is átalakul a jövőben, az elképzelések szerint rugalmasabb keretet biztosítva a résztvevőknek a személyes eszmecserékre.

Továbbá az előadók és kiállítók köre bővülhet és esetleg a korábbinál több helyszínen is sor kerülhet a szakma elismert találkozóira.

 

 

 

ELŐADÁS

A független szakemberek és céges előadók a Biztonság – Korszerű, piacvezető megoldásokkal, a villamos energia biztonságos és hatékony alkalmazása, felhasználás bemutatásán túl, az ehhez kapcsolható új technológiák szerinti szerelési megoldásokról szóló előadásokkal segítik a naprakész tudás megszerzését.
A résztvevők a szakmai párbeszéd részeseként első kézből értesülhetnek a legújabb technikai, technológiai megoldásokról és trendekről.

WORKSHOP

Mi bemutatjuk, Ön rögtön kipróbálhatja a szerelési megoldást! Legyen a "Nap szerelője" és vigye haza az ezért járó értékes ajándékot!

A Workshop célja, hogy olyan megoldásokat, technológiákat mutassunk be, amelyek jól kapcsolódnak az INFOSHOW ez évi tematikájához, és ahol a fő cél az eszközökkel való tényleges gyakorlás.
 

KIÁLLÍTÁS

A kiállításon 7 állandó és 4-5 alkalmi kiállító vesz részt, akik a fő témához kapcsolódó termékeiket és megoldásaikat mutatják be. A rendezvény résztvevői számára lehetőség van a kiállítás megtekintésére biztosított időben a kiállítókkal az előadásokban elhangzottakkal kapcsolatban személyes konzultációra és közelebbről megismerni a bemutatott termékeket, megoldásokat.
 

 

Az InfoShow 2021/2022-es évadát az alábbi 8 helyszínen tervezzük megtartani, ahogy a járványügyi helyzet lehetővé teszi.
 

Bástya Hotel
3519 Miskolc, Miskolctapolcai út 1-3.
Miskolc
Okt. 5.
ETO Park Hotel****superior
9027 Győr, Nagysándor József u. 31.
Győr
Nov. 02.
MOL Aréna Sóstó
8000 Székesfehérvár, Csikvári út 10.
Székesfehérvár
Febr. 08.
Hunguest Hotel Forrás****
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.
Szeged
Febr. 22.
Tudásközpont
7622 Pécs, Universitas u. 2/A.
Pécs
Márc. 08.
ÁSZ Rendezvényház
4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.
Debrecen
Márc. 29.
Keresztury Dezső Művelődési Központ
8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
Zalaegerszeg
Ápr. 12.
Apor Vilmos Katolikus Főiskola
1201 Budapest, Török Flóris u. 227.
Budapest
Ápr. 26.

Ha fontos Önnek a legújabb szakmai irányok megismerése, a biztonságos tervezés, szerelés és az energiahatékonyság, regisztráljon az InfoShow rendezvénysorozatunkra.

 MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
ANTAL@MEE.HU