Előadás


A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

Az idei évad kiemelt témája:
Feszültség alatti munkavégzés kisfeszültségen.

Mindenkinek fontos a villamos energia biztonságos és hatékony alkalmazása, folyamatos rendelkezésre állása. A tervezők, gyártók és kivitelezők egyaránt törekszenek erre. Az INFOSHOW ez évi programja ezt a témát helyezte a középpontba. A 30 perces előadás és az azt követő pódium beszélgetésen ezt a kérdéskört járjuk körbe, biztatva a résztvevőket is az aktív részvételre kérdéseikkel, véleményükkel.

A résztvevők a szakmai párbeszéd részeseként első kézből értesülhetnek az aktuális szabályozásokról, legújabb technikai, technológiai megoldásokról, trendekről.

A 2023/24-es szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei a WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., B.E.G. Hungary Kft. , MaxiCont Kft. Állandó és alkalmi kiállítóink a fő témához kapcsolódó termékeiket és megoldásaikat mutatják be a rendezvény alkalmával.MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 30 490 8804
ANTAL@MEE.HU

SimplePay vásárlói tájékoztató