Főoldal

ORSZÁGOS ROADSHOW VILLANYSZERELŐK SZÁMÁRA

Fókuszban az ÚJ Országos Tűzvédelmi SzabályzatVillamos eredetű tűzkárok megelőzése és csökkentése

Új technológiák elméletben és gyakorlatban


Ingyenes részvételét biztosítsa még ma!
 

 

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

A MEE és az EMOSZ, mint az InfoShow rendezvények szervezéséért felelős egyesületek a koronavírus járvány helyzetét napok óta folyamatosan nyomon követjük , és a konferenciák és oktatások szervezését és lebonyolítását ennek megfelelően kezeljük.

A kormány 2020. március 11-én megjelent és hatályba lépett a veszélyhelyzetet kihirdető rendelete értelmében a 2020 március 27-én, kedden Zalaegerszegre tervezett InfoShow rendezvényünket elhalasztjuk.

Tekintettel arra, hogy a járvány lefolyása térben és időben teljesen beláthatatlan a rendezvény utólagos megtartásának időpontját később határozzuk meg.

Az koronavírus járványról a www.koronavirus.gov.hu oldalon találják folyamatosan frissülő információkat.

Kérjük megértésüket ez ügyben. Mindemellett nagyon reméljük, hogy a körülmények mielőbb lehetőséget fognak biztosítani a rendezvény pótlására, melyről feltétlenül tájékoztatjuk.

Üdvözlettel:
Magyar Elektrotechnikai Egyesület / Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége

ELŐADÁS

A független szakemberek és céges előadók az új OTSZ előírásainak bemutatásán túl, az ehhez kapcsolható új technológiák, új szabványok szerinti szerelési megoldásokról szóló előadásokkal segítik a naprakész tudás megszerzését.
A résztvevők a szakmai párbeszéd részeseként első kézből értesülhetnek az aktuális szabályozásokról, legújabb technikai, technológiai megoldásokról, trendekről.

WORKSHOP

Mi bemutatjuk, Ön rögtön kipróbálhatja a szerelési megoldást! Legyen a "Nap szerelője" és vigye haza az ezért járó értékes ajándékot!

A Workshop célja, hogy olyan megoldásokat, technológiákat mutassunk be, amelyek jól kapcsolódnak az INFOSHOW ez évi tematikájához, és ahol a fő cél az eszközökkel való tényleges gyakorlás.
 

KIÁLLÍTÁS

A kiállításon 7 állandó és 4-5 alkalmi kiállító vesz részt, akik a fő témához kapcsolódó termékeiket és megoldásaikat mutatják be. A rendezvény résztvevői számára lehetőség van a kiállítás megtekintésére biztosított időben a kiállítókkal az előadásokban elhangzottakkal kapcsolatban személyes konzultációra és közelebbről megismerni a bemutatott termékeket, megoldásokat.
 

Népkerti Vigadó
3528 Miskolc, Görgey Artúr út 23.
Miskolc
Okt. 1.
Hotel Magister
8200 Veszprém, József Attila u. 34/ 2.
Veszprém
Okt. 22.
ETO Park Hotel****superior
9027 Győr, Nagysándor József u. 31.
Győr
Nov. 5.
ÁSZ Rendezvényház
4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.
Debrecen
Nov. 19.
Lurdy Konferenciaközpont
1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.
Budapest
Dec. 3.
IH Rendezvényközpont
6721 Szeged Felső Tisza-part 2.
Szeged
Febr. 4.
Tudásközpont
7622 Pécs, Universitas u. 2/A.
Pécs
Febr. 18.
Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ
6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.
Kecskemét
Márc. 3.
BGE
8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A.
Zalaegerszeg
Márc. 17.
FŐTÁMOGATÓK

 Debrecen


Miskolc, Szeged, Zalaegerszeg


Budapest


Veszprém, Győr, Kecskemét


Budapest


Pécs

 

 

 

 

TÁMOGATÓINKSzakmai felügyelet: MEE és EMOSZ  |  Minden jog fenntartva ©  |  Adatvédelem