Előadás


A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez. Az idei évad témája: VMBSZ elméletben és gyakorlatban (VMBSZ: Villamos Műszaki Biztonsági Szabályzat). Az egyenként 20 perces előadások a rendezvény délelőtti blokkjában hangzanak el.

A független szakemberek és céges előadók egyértelmű iránymutatást adnak a résztvevőknek a fő téma, a Villamos Műszaki Biztonsági Szabályzat kapcsán. A résztvevők a szakmai párbeszéd részeseként első kézből értesülhetnek az aktuális szabályozásokról, legújabb technikai, technológiai megoldásokról, trendekről.

A 2018/2019-es szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei a WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., ELMON Hungária Kft., Legrand Zrt. Állandó és alkalmi kiállítóink a fő témához kapcsolódó termékeiket és megoldásaikat mutatják be a rendezvény alkalmával.Szakmai felügyelet: MEE és EMOSZ  |  Minden jog fenntartva ©  |  Adatvédelem